Založ si blog

Detský cyklovozík

Detské vozíky patria medzi najpohodlnejšie spôsoby prepravy pre malé ratolesti. Medzi nimi sú značne obľúbené, pretože dieťa má zabezpečený dostatočný komfort, pri ktorom má umožnený dostatok voľného pohybu, ako aj dostatočný výhľad na okolité prostredie.

Deti sú chránené proti nepriaznivým poveternostným podmienkam, ale aj proti dažďu. K bicyklu sa najčastejšie pripevňujú na sedlovku alebo zadnú časť rámu a niektoré z nich je dokonca možné použiť aj na snehu, po dokúpení lyžiarskeho setu, kedy sa z vozíka razom stanú sane. Detské vozíky je možné kúpiť aj dvojmiestne, kde sa vám zmestia až 2 ratolesti súčasne.

Či už využívate detské sedačky alebo detské vozíky, vždy dbajte o dostatočnú bezpečnosť vášho dieťaťa. Pri používaní detskej sedačky by preto mala byť samozrejmosťou detská prilba. Pri používaní detských vozíkov to nie je nevyhnutné, pretože svojou konštrukciou sú pripravené pri páde alebo náraze dostatočne ochrániť dieťa a jeho hlavu. V detských vozíkoch navyše deti chránia bezpečnostné pásy a nízke ťažisko chráni vozík proti prevráteniu. Pozor dajte takisto, kde sa so svojim dieťaťom vyberiete. Neodporúča sa využívať cesty, kde premávajú vozidlá, ale cyklotrasy na to priamo určené. Pri cyklotrase sa však pokúste vždy vybrať takú, ktorá nemá príliš náročný terén, pretože takáto trasa by mohla byť pre vaše dieťa značne nepríjemná.

Radosť z cyklistiky by sme spoločne s deťmi najradšej zdieľali už od malička. Ak máme veľmi malé deti a je ešte príliš skoro naučiť ich bicyklovať sa a kúpiť im detské bicykle, skúste vyskúšať detsky vozík za bicykel.

Tag:

Prístrešok a jeho využitie

11.10.2013

Uvažujete o stavbe prístrešku? Dá sa využiť na viacero spôsobov. Môže Vám poslúžiť ako ochrana auta pred nepriaznivým počasím, ako úložný priestor na rôzne náradie, alebo tiež na posedenie s rodinou a priateľmi. Je na Vás akú variantu si zvolíte. Jeho využitie sa dá striedať podľa potreby. Je dobre si najskôr premyslieť kde by mal prístrešok stáť a či bude [...]

Ako si pripraviť a skontrolovať auto na zimu?

11.10.2013

Blíži sa nám jeseň, pomaly, ale iste aj zima, a preto by sme mali porozmýšľať nad komplexnou prípravou auta na zimu. Pokiaľ plánujete navštíviť na celkovú kontrolu a doplnenie prevádzkových kvapalín svoj autoservis, či na výmenu pneumatík – pneuservis, je pomaly čas sa objednať. Je dôležité tieto veci nenechať na poslednú chvíľu, pretože potom môže byť [...]

Niečo o paradajkách

11.10.2013

Paradajky sa začali v kuchyni používať v 17. storočí. Najstarší recept je z roku 1962 a to na paradajkovú omáčku na španielsky recept. Paradajky sú dôležitou zložkou mnohých jedál, ktoré by sme mohli určite rátať na tisícky. Pochádzajú pôvodne z Mexika a prešli veľmi dlhú cestu, kým sa dostali na náš stôl. Vypestovali ich Aztékovia, ktorí ich pomenovali [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 10
Celková čítanosť: 43702x
Priemerná čítanosť článkov: 4370x

Autor blogu