Založ si blog

 AeroGarden je skvelý spôsob ako naučiť deti pestovať zeleninu.

Hovorí sa, že keď deti rastú mali by častejšie jesť, hlavne viac zeleniny.  Ale to viete ako to už s deťmi chodí.  Nemáte však veľa možností ako ich prinútiť k väčšej konzumácii  zeleniny.  Spolu s manželkou sme preto dostali nápad ako by sa naše ratolesti mohli zabaviť a zároveň aby  sa pritom naučili aj niečo o pestovaní rastlín. Nie každý rodič však má toľko času a trpezlivosti udržiavať záhradu alebo zapojiť svoje deti do pestovania. Rozhodnutie padlo na Aerogarden. Je to nenáročný systém pre pestovanie zeleniny, ovocia, byliniek, či kvetov. Nevyžaduje žiadne špeciálne znalosti o pestovaní rastlín, či záhradníčenia.

 

Môžete očakávať, že si plody z Vašej AeroGarden budete užívať 4 až 6 mesiacov a to je dlhšie ako väčšina deti sa hrá s novými  hračkami, pokiaľ ich neomrzia.

 

Stručne povedané, už sa neviem  dočkať, kedy vyskúšame opäť niečo nové, či už to bude pestovanie šalátov, cherry paradajok, či kvetov. Môžem povedať, že naše deti, náš Aerogarden zaujal. Na začiatku sledovali rast pomaly každý deň, teraz z toho majú týždennú zábavu. Potom ako sa nám osvedčil Aerogarden v kuchyni,  aj deti by si chceli sami vypestovať  svoje bylinky, takže sme sa rozhodli,  že im kúpime druhý AeroGarden.  Všimli sme si aj záujem známych,  ktorí k nám prídu na návštevu, hlavne ich detí, ktoré sa o pestovanie zaujímajú a vždy utekajú do kuchyne sa pozrieť, ako náš šalát narástol.

 

Prístrešok a jeho využitie

11.10.2013

Uvažujete o stavbe prístrešku? Dá sa využiť na viacero spôsobov. Môže Vám poslúžiť ako ochrana auta pred nepriaznivým počasím, ako úložný priestor na rôzne náradie, alebo tiež na posedenie s rodinou a priateľmi. Je na Vás akú variantu si zvolíte. Jeho využitie sa dá striedať podľa potreby. Je dobre si najskôr premyslieť kde by mal prístrešok stáť a či bude [...]

Ako si pripraviť a skontrolovať auto na zimu?

11.10.2013

Blíži sa nám jeseň, pomaly, ale iste aj zima, a preto by sme mali porozmýšľať nad komplexnou prípravou auta na zimu. Pokiaľ plánujete navštíviť na celkovú kontrolu a doplnenie prevádzkových kvapalín svoj autoservis, či na výmenu pneumatík – pneuservis, je pomaly čas sa objednať. Je dôležité tieto veci nenechať na poslednú chvíľu, pretože potom môže byť [...]

Niečo o paradajkách

11.10.2013

Paradajky sa začali v kuchyni používať v 17. storočí. Najstarší recept je z roku 1962 a to na paradajkovú omáčku na španielsky recept. Paradajky sú dôležitou zložkou mnohých jedál, ktoré by sme mohli určite rátať na tisícky. Pochádzajú pôvodne z Mexika a prešli veľmi dlhú cestu, kým sa dostali na náš stôl. Vypestovali ich Aztékovia, ktorí ich pomenovali [...]

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

novela Trestného zákona, parlament

Poslanci majú v roku 2024 zarábať vyše 6600 eur. K platu patria ešte paušálne náhrady

26.04.2024 17:17

Plat poslanca určuje zákon o platových pomeroch niektorých ústavných činiteľov SR.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 10
Celková čítanosť: 43714x
Priemerná čítanosť článkov: 4371x

Autor blogu